Langsung ke konten utama

Postingan

Menampilkan postingan dengan label Via Valen

Kunci Gitar Via Valen - Sayang

Sayang Via Valen Intro : A# C Am Dm Gm C F F Am Sayang opo kowe krungu Dm jerit e ati ku Am mengharap engkau kembali A# C Am Dm sayang nganti memutih rambutku Gm C F ra bakal luntur tresnoku F wes ta cobo ngelalekne jenengmu soko atiku Am sak tenan e ra ngapusi isih tresno sliramu Dm duko pujane ati nanging koe ora ngerti Am kowe wes tak wanti wanti malah jebul A# saiki koe mblenjani janji Am Dm jare sehidup semati nanging opo bukti A# C kowe medot tresnoku demi wedoan liyo F yowes ora popo insya Allah aku iso lilo Dm Am A# meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten C F merana uripku A# C Am Dm aku welasno kangmas aku mesakno aku A# C aku nangis nganti metu eluh getih putih Chorus : F Am sayan…